Woning op Swingma Parc financieren? Rabobank geeft je persoonlijk advies

Woning op Swingma Parc financieren? Rabobank geeft je persoonlijk advies

Je hebt interesse in een woning in het project Swingma Parc. Regel je hypotheek via de Rabobank. Wij zijn er voor starters, zzp’ers, voor jong en oud, voor aankoop of verbouw en natuurlijk voor een duurzame hypotheek. Wil je een persoonlijk advies voor jouw situatie? Maak een afspraak met Erwin Krikke via (06) 10 08 59 46 of Miriam Veenstra via (06) 83 62 37 39 en weet direct waar je aan toe bent.

De voordelen van een hypotheek bij Rabobank

Een hypotheek van de Rabobank kent veel voordelen en biedt flexibiliteit. Heb je de hypotheekofferte getekend? Bij ons is een offerte voor een hypotheek met Plusvoorwaarden maar liefst 12 maanden geldig. Voor de Basisvoorwaarden is dat 6 maanden. Met onze hypotheek ben je ook zeker van de rente uit je hypotheekofferte. Zo heb je voldoende tijd om je bezig te houden met de leukere zaken rond het kopen van een huis. Daarnaast krijg je korting op je hypotheekrente als je een betaalrekening bij ons hebt. Wil je meer weten over de voordelen van een hypotheek bij Rabobank? Kijk dan op onze website.

Persoonlijk advies van onze adviseurs

Wil je dat jouw woondromen werkelijkheid worden? Vul hier dan alvast het aanvraagformulier Financiële Check in. Na het invullen van jouw gegevens streven we ernaar je binnen 24 uur te bellen om een afspraak in te plannen.