Feestelijke start bouw: kopen = wonen

Feestelijke start bouw: kopen = wonen

Vorige maand is tijdens een feestelijke bijeenkomst op de bouwplaats met de toekomstige bewoners de start bouw gevierd van de patiowoningen en rijwoningen. De weergoden waren de talrijke aanwezigen gunstig gezind. Onder het genot van een hapje en drankje konden toekomstige bewoners kennismaken met hun toekomstige buren. Ook zagen zij hoe de officiële aftrap werd gegeven van de bouwwerkzaamheden van de patiowoningen en rijwoningen op Swingma Parc.

Kopers van een woning op Swingma Parc hebben daarmee de prettige zekerheid dat hun toekomstige woning ook écht wordt gebouwd. Zij kunnen al langzaam gaan toeleven naar het moment waarop zij de sleutels ontvangen.

Denk jij ook over verhuizen naar een levensloopgeschikte woning, met slaapkamer en badkamer op de begane grond? Aan wonen in een parkachtige omgeving, zonder tuinonderhoud – maar wel met een fijne buitenruimte in de vorm van een patio? Wacht dan niet langer en neem contact op met Makelaardij Hoekstra voor een gesprek over jouw mogelijkheden. De gegevens vind je onder aan deze webpagina.  

Officiële start bouw op 3 november in aanwezigheid van toekomstige bewoners.